welcome


Wednesday, 12 July 2017

LOST WORLD OF TAMBUN

GROUND ARRANGEMENT 

Assalamualaikumm... admin ada nak promote satu pakej untuk customer2 semua....
dengan tajuk yg besar2 dekat atas tu mestilah admin nak promote pasal Lost World of Tambun kannn....

Okay.. siapa tau Lost World of Tambun ni dekat mana... *haaa haaa haaa*
Theme Park ni terletak di Perak.. sapa lah yg taktau kann..*hihihi*
camni lah... admin nak bgtau apa yg special nya pakej ni...
harap ada yang setia lah nak membacanya... *huhuhuhu*

Nak cakap pasal apa ehhh *pikir kejapp* *hurmmmmmmm*

admin bgtau harga dia dulu la ye.. tapi secara ringkas jela ... nak tahu lebih lanjut nnti admin bgtau macam mana nak dapat yeee... kena baca smpai habis lah dulu...
nahhh tengok gambar2 di Lost World of Tambun dulu....



     


harga untuk org dewasa adalah RM65, untuk kanak2 dan warga emas RM 58 harga ini untuk entrance Lost World of Tambun tauuu... nak lebih banyak lagi senarai harga boleh tengok dkat bawah sekali ye.. tapi bukan sekarang.. sabor-sabor... bagi admin terangkan lagi apo yang ado yee..

untuk pengetahuan semua pelanggan waktu operasi di sini ialah seperti berikut:

  • Isnin, Rabu, Khamis & Jumaat = 11 pagi - 6 petang
  • Sabtu, Ahad, School & Public Holidays = 10 pagi - 6 petang
  • Lost World Hot Springs & Spa By Night = 6 pagi - 11 malam
  • Hot Springs Crystal Spa Treatments = 12 tengah hari - 11 malam
*  SELASA TUTUP/ CLOSED ON TUESDAY *

kemudahan kalau amik pakej ini adalah seperti berikut :

  • toilet
  • bilik persalinan
  • loker
  • restaurant
  • water park
  • amusement park
  • petting zoo
  • tiger valley
  • tin valley
  • adventure park
  • merchandise shop






 haaaa itulah antaranyaaa... ;D
lagi satu sekadar untuk peringatan bersama di sini tidak dibenarkan untuk membawa makanan dn minuman dari luar mesti smua tau kan *hihihihi*
lagi satu semua harga yang ditulis dan ditawarkan adalah berdasarkan harga untuk satu individu sahaja.... itu jelah yang admin nak ingatkan...



untuk lagi banyak maklumat yang lebih berguna jangan la segan silu untuk berbuat seperti dibawah....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Untuk maklumat lebih lanjut dan pertanyaan berkaitan pakej2 sila-sila lah lawat Facebook kami :D 
klik je ni >>>>> Percutian Murah<<<<<<< *jangan lupa follow kami* 

Nak yang lebih banyak maklumat lagi???  boleh la ke Website kami yg luas terbuka untuk semua ;) 
klik sini ye >>>>> Zamar Travel & Tours<<<<<<< 

kalau ada yang terus nak bertanya direct dengan kami boleh jeee...
meh call nombor2 dibawah ;D 
#zamartravel #percutianmurah #ThemePark #LostWorldTambun
ZAMAR TRAVEL & TOURS SDN BHD
+603 42707705 | +603 42702705 | +6012 3742286 | +6019 6888118

No comments:

Post a Comment

example