welcome


Tuesday, 11 July 2017

Legoland Theme Park

2D1N LEGOLAND 


Admin nak promote satu pakej yang terbaik punya ni...
Pakej 2D1N di Legoland Malaysia... Boleh la bawak anak2,adik2,kawan2,keluarga dan saudara semua pergi ke Legoland 2hari1malam tuuu..
Bermain sakan la semuanya... apa lagi... marilah beramai2.... 
Raya belum habis lagi ni.. boleh la beraya smpai ke Legoland kann *hihihi*

Sini admin bgtau sikit apa yang akan dibuat 2 hari tu... 

okayyy...... first....  
pelanggan semua hanya perlu check in hotel masa dah smpai dekat sana lepas daripada tu customer boleh la pergi kemana sahaja yang mereka nakk.... ni baru hari pertama..

untuk hari kedua pulaaa... customer breakfast dekat hotel dulu... bagi kenyang-kenyang dulu sbb lepas breakfast kita nak pergi Legoland Malaysia.... 

haaaa... macam best je kann.. ni baru admin bagitau serba sedikit je apa yg akan berlaku nanti...
nak tau lebih banyak, nak tanya psal hotel apa yg nak check in nanti, hotel berapa star kee... boleh la tanya ... jangan risau semua boleh settle dan handle punya ;) 
kalau cakap je takda gambar mesti tak best kann.... 
takpa la admin tunjuk sket gambar2 di Legoland *untuk bagi semangat sket* 
wowwwww.... 
seterusnyaaa.. mesti la semua nak tahu apa yang terdapat ataupun isi kandungan pakej ni..
sini admin nak bagitau yee..
Mula2 dapat satu malam penginapan dan breakfast dihotel *best tuuu*lepastu hari kedua pulaa customer dapat1 hari tiket bertarikh di taman tema Legoland dan akhir sekali bus ulang alik (shuttle bus) untuk hari kedua sahajaaa....

untuk kadar harga kanak-kanak berumur 3-11 tahun akan dicaj mengikut pakej kanak2..

kemudahan yang adaa :
dining place - asian deli,beach grill,brick café,burger junction,castle fried chicken,cool hut, king’s grill, market restaurant, pizza mania, snack corner, the café

Shopping place - adventure’s depot, big shop, driving scholl retails shop, king’s market, lego star wars outlet, mini market, sensei’s shop, stage shop, surf shop, the brick shop.




Untuk maklumat lebih lanjut dan pertanyaan berkaitan pakej2 sila-sila lah lawat Facebook kami :D 
klik je ni >>>>> Percutian Murah<<<<<<< *jangan lupa follow kami* 

Nak yang lebih banyak maklumat lagi???  boleh la ke Website kami yg luas terbuka untuk semua ;) 
klik sini ye >>>>> Zamar Travel & Tours<<<<<<< 

kalau ada yang terus nak bertanya direct dengan kami boleh jeee...
meh call nombor2 dibawah ;D 
#zamartravel #percutianmurah #TourShopping#Shopping
ZAMAR TRAVEL & TOURS SDN BHD
+603 42707705 | +603 42702705 | +6012 3742286 | +6019 68881

No comments:

Post a Comment

MUSIM SEJUK DI BEIJING

Hai semua selamat mengunjungi blog Zamar Travel and Tours. Kami ingin mengongsikan tips tips yang dapat menolong anda semasa anda mengunj...